Blog A tetoválás Mesterek Kapcsolat
rasszizmus - varrat

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi és politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel"

definíció - wikipedia

hogyhogy megteheti a vpop, vagy a tűzoltóság*, hogy valakit azért nem alkalmaz, mert tetoválásai vannak?
barátaim, ez frankón nyílt színi rasszizmus, akár azt is bevállalhatnák ezek után, hogy nyíltan megmondják: 'te büdös tetóvát geci húzzá innen'! miben más ez a megkülönböztetés, mint a cigányozás, niggerzés, hm? persze nem is kell, hogy arcon, kézen, vagy bármi egyéb jól látható helyen legyen az a varrat, az inggel eltakarható bőrfelületek is kizáró oknak minősülnek ezeknél a geciknél. (persze nem az egyes tűzoltók, vagy a fináncok a gecik, a szervezetük fasiszta főnökei azok)
kurvára mérges vagyok...


*=eddig ezekről tudom biztos forrásból, hogy élnek ezzel a gyakorlattal, de ha vki tud más szervezetet is jelezze, plíz!

 

 2009.06.16. 09:45 Szólj hozzá! Címkék: magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://varrat.blog.hu/api/trackback/id/tr415239437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.




süti beállítások módosítása